Världens ledande skärmleverantör

Planars skärmlösningar

I över 30 år har Planar Systems utformat och levererat skärmlösningar med bästa tillgängliga bildprestanda. Planars skärmar har lösningar som är anpassade för behoven hos varje användare, och är byggda för de tuffaste miljöer och kundens specifika behov. Enheterna inom vårt breda produktutbud har prestanda, hållbarhet och värde i toppklass. Konfigurationsmöjligheter, flexibilitet, underhåll och pålitlighet gör Planar till en av ledarna inom specialanpassade skärmar och system.

Planars skärmprodukter har bästa tillgängliga bildprestanda och erbjuder skräddarsydda lösningar. Skärmarna är byggda för de tuffaste miljöer och kundens specifika behov, och enheterna inom vårt breda produktutbud har en prestanda, hållbarhet och värde i toppklass. Konfigurationsmöjligheter, flexibilitet, underhåll och pålitlighet gör Planar till en av ledarna inom specialanpassade digitala skärmar och system.

Videoväggar

 

Leyard DirectLight

Leyard DirectLight LED Videoväggsystem

Nästa generation av Leyard® DirectLight® LED videoväggsystem, är en produktserie av sömlös, ultra-fine pitch LED videoväggsskärmar. Modellserien finns i följande pixel pitch: 0.7, 0.9, 1.2, 1.5, 1.8 och 2.5 mm. Leyard DirectLight har 27” kabinett, med 16:9 format. Monterings system ingår vid köp av Leyard DirectLight och är ”front-servicable”. Med off-board design och strömförsörjning, gör att en installerad Leyard DirectLight videovägg inte är mer än 10 cm djup

För mer information om Leyard DirectLight LED videoväggssystem (Engelska)

 

Leyard TWA

Leyard TWA

Leyard® TWA-serien är ett sortiment högupplösta LED-videoväggar tillgängliga med en punkttäthet på 0,9 mm, 1,2 mm, 1,4 mm, 1,8 mm och 2,5 mm. Leyard TWA-serien är byggd med stöd för högsta möjliga pixeldensitet. Den smala utformningen erbjuder unika fördelar – den har en 16:9-formfaktor optimerad för de populäraste högupplösningsstandarderna, är lätt att installera och underhålla samt är imponerande smal och enhetlig.

Mer information om Leyard TWA (på engelska)

 

Leyard TWS

Leyard TWS

Leyard® TWS Serien är en produktserie av mångsidig, utra-fine LED videoväggsskärmar. Modellserien finns i följande pixel pitch: 0.9, 1.2, 1.5 och 1.8 mm. En diagonal storlek på 27,” gör att den passar för en mängd olika installationer. Leyard TWS Serien har en låg vikt och är lätt att hantera, och den kan med fördel användas för fasetterad, bågformade videoväggar, både som hängande videovägg eller för en mer traditionell lösning.

För mer information om Leyard TWS Serien (Engelska)

 

undefined

Planar DirectLight LED-videoväggar

Planar® DirectLight™ LED-videoväggsystemet är en familj av smidiga, mycket högupplösta LED-videoväggar med direktvisning som är avsedda för inomhusbruk och ger en överlägsen visuell upplevelse och kan användas dygnet runt. Planar DirectLight LED-videoväggar är perfekta även för krävande kontrollrum och digitala skyltar och ger ett enhetligt och sömlöst visningsområde med praktiskt taget valfri storlek och form.

Mer information om Planar DirectLight (på engelska)

 

Leyard TVH

Leyard TVH

Leyard® TVH-serien är ett sortiment högupplösta LED-videoväggar med hög prestanda tillgängliga med en punkttäthet på 1,6 mm, 1,9 mm eller 2,5 mm. Leyard TVH-serien ger branschledande bildkvalitet och en avancerad utformning som erbjuder hög tillförlitlighet för en rad krävande tillämpningar inomhus.

Mer information om Leyard TVH information (på engelska)

 

Leyard CarbonLight

Leyard CarbonLight LED-skärmar

Leyard® CarbonLight™ LED-skärmar är en omfattande serie LED-skärmslösningar utformade särskilt för uthyrning, scenpresentationer och flexibla, permanenta lösningar. Leyard CarbonLight LED-skärmar finns i många olika modeller och erbjuder unika LED-skärmslösningar för kreativa och iögonfallande installationer i offentliga utrymmen.

Mer information om Leyard CarbonLight (på engelska)

 

Leyard uEV

Leyard uEV

Leyard® uEV-serien är ett sortiment effektfulla LED-videoväggar i storformat, tillgängliga med en punkttäthet på 4, 5 och 6 mm, som är perfekta för digitala skyltar inomhus. Leyard uEV-serien är mycket tillförlitlig och lätt att underhålla, och kan användas dygnet runt. Med enkelt underhåll från framsidan, hållbar kvalitet och fantastisk LED-teknik erbjuder Leyard uEV-serien en tittarupplevelse som överträffar allt på marknaden.

Mer information om Leyard uEV (på engelska)

 

Leyard uLV

Leyard uLV

Leyard® uLV-serien är ett sortiment LED-videoväggar för utomhusbruk, tillgängliga med en punkttäthet på 10, 16 och 20 mm, för omgivningar som kräver hög ljusstyrka. Om din LED-videovägg utomhus ska ses från ett längre avstånd ger Planar uLV-serien utomordentligt värde och dessutom en livfull, ljus och konsekvent bild. Den effektiva utformningen i Leyard uLV-serien, som är skalbar och kan underhållas från framsidan, minskar bygg- och driftskostnaderna. Den mycket pålitliga väderbeständiga utformningen kan användas dygnet runt i många olika miljöer.

Mer information om Leyard uLV (på engelska)

 

Clarity -matrix -lxhd -small

Clarity Matrix LCD-videoväggar

Clarity™ Matrix LCD-videoväggar är ett flexibelt LCD-videoväggsystem som ger enastående sammansatt visuell prestanda, kan användas dygnet runt och kräver minimal installationsyta. Clarity Matrix videoväggar finns tillgängliga i många olika storlekar och omfattar modeller med interaktiva pekfunktioner, 3D och hög ljusstyrka.

Mer information om Clarity Matrix (på engelska)

 

Planar -Mosaic -small

Planar Mosaic arkitektoniska videoväggar

Planar® Mosaic® arkitektoniska videoväggar förvandlar inomhusutrymmen genom ändlösa möjligheter till kreativa uttryck och ett dynamiskt nytt sätt att visa konst och information. Planar Mosaic-videoväggar kan skapa önskad känsla eller en helt ny upplevelse i alla utrymmen.

Mer information om Planar Mosaic (på engelska)

 

Clarity -LED-Broadcast -small

Clarity LED-seriens videoväggar med bakprojektion

Planars Clarity® LED3-serie utgör ett komplett utbud av LED-upplysta videoväggar med bakprojektion som ger fantastisk bildkvalitet, branschledande energieffektiv prestanda och pålitlig lång livslängd. Skärmarna i Clarity LED-serien är tillgängliga i många olika storlekar och upplösningar.

Mer information om Clarity LED-serien (på engelska)

 

LCD-skärmar i storformat

 

Ultrares -series -small

Planar UltraRes-serien

Planar® UltraRes™-serien är ett sortiment 75-tums, 86-tums och 98-tums LCD-skärmar av professionell kvalitet med ultra-HD-upplösning (3 840 x 2 160) med oöverträffad bild- och färgkvalitet för ursprunglig 4K och uppskalat innehåll. Skärmarna i Planar UltraRes-serien erbjuder överlägsen prestanda med exceptionell klarhet i 4K och avancerad bearbetning – perfekt för tillämpningar från gemensamma mötesutrymmen till effektfulla digitala bilder.

Mer information om Planar UltraRes Series (på engelska)

 

QE Series

Planar QE Serien 

Planar® QE Serien är en produktserie med 75”, 84” och 98” Ultra HD upplösning (3840 x 2160), som ger en imponerande lösning för att designa, distribuera och spela upp 4K innehåll på en skärm eller multipla skärmar i ett nätverk, vilket ger lägre kostnad och komplexitet vad det gäller installation. Tillgänglig med inbyggd mediaspelare, 4K @ 60 Hz och multi-touch modeller, Planar QE serien är idealisk för applikationer från digital skylning till interaktiva mötesrum. 

För mer information om Planar QE Serien (Engelska) 

EPSeries -transparent -small

Planar EP-serien

Planar® EP-serien är ett sortiment LCD-skärmar av professionell kvalitet med ultra-HD-upplösning (3 840 x 2 160) som erbjuder överlägsen pålitlighet med fantastisk bildkvalitet.  Skärmarna kommer i storlekarna 50 tum, 58 tum och 65 tum och har standardfunktioner som krävs för kommersiella tillämpningar som digitala skyltar, företagsmiljöer och kontrollrum.  Skärmarna i Planar EP-serien finns också med pekfunktioner som gör den uppslukande 4K-upplevelsen interaktiv.

Mer information om Planar EP-serien (på engelska)

PS-Series -Banner -small

Planar PS-serien

Planar® PS-serien™ är ett sortiment LCD-skärmar av professionell kvalitet i storformat med en fullständig uppsättning av kommersiella funktioner med överlägsen visuell prestanda som lämpar sig väl för krävande digitala skyltar. Skärmarna i Planar PS-serien har storlekar från 46 tum till 65 tum och omfattar interaktiva pekmodeller.

Mer information om Planar PS-serien (på engelska)

Bildstyrenhet

 

Indisys -angle -small

Indisys bildstyrenhet

Planar's Indisys™ bildbearbetning är en komplett och helt digital lösning för att fånga, dirigera, visa och hantera visuell information på en videovägg. Den använder en unik distribuerad arkitektur och särskilda bredbandskomponenter som ger prestanda, flexibilitet, redundans och kontroll hela vägen från källa till pixel.

Mer information om Indisys (på engelska)

 

Clarity -VCS-angle -small

Clarity VCS styrenhet för videovägg

Clarity® Visual Control Station™ (VCS™) är en flexibel och användarvänlig styrenhet för videoväggar utformad för att fånga, visa och hantera flera källor på en videovägg.  Den har stöd för en rad olika visuella inmatningskällor, t.ex. analog, digital och IP-nätverksbaserad video och dator.

Mer information om Clarity VCS (på engelska)

Skrivbords- och pekskärmar

 

Pxl 2790mw _car _front _small

Planar skrivbordsskärmar

Planars LCD-skrivbordsskärmar av professionell kvalitet ger de skarpaste bilderna, den snabbaste grafiken och de vackraste färgerna – allt med tunn profil. Kontakta Planar om du vill diskutera skrivbordsskärmar med OEM-alternativ eller för projekt med stora volymer.

 

 

Pct 2785_angle __large _small

Planar pekskärmar

De hållbara och pålitliga pekskärmarna från Planar har vad som krävs för att fungera på ett krävande försäljnings- eller inköpsställe och i andra offentliga installationer. Planar tillämpar flera årtionden av erfarenhet av tuffa och extrema tillämpningar på pekskärmarna, vilket gör dem till marknadens mest pålitliga och högpresterande. Kontakta Planar om du vill diskutera pekskärmar med OEM-alternativ eller för projekt med stora volymer.

Mer information om skrivbords- och pekskärmar (på engelska)

Försäljning

Telefonnummer: +33 1 85 31 00 00
E-post: sales.ops@planar.com

 

Support

Telefonnummer: +33 5 63 78 38 10
E-post: emeats@planar.com

 

Showrooms

Planar & Leyard Produkt Showrooms